fbpx

Skaner Intraoral

Një skaner intraoral lejon kapjen e gjurmëve optike direkt në nofullat e pacientit, duhet të kalojë kamera intraorale mbi gingivat dhe dhëmbët e pacientit, lëshon një burim drite (i cili mund të jetë me lazer ose i strukturuar). Më pas, do të jetë e mundur të vëzhgohet modeli që krijohet në ekran (touch screen) në një imazh tre dimensional. Në të njëjtin ekran, ngarkohen të dhënat e pacientit, në të mund të shihni ngjyrën e dhëmbëve, implantet dhe gingivat e dhëmbëve të cilat falë sensorëve janë kapur, duke pozicionuar kamerën sipër, për tu përpunuar përmes një programi të integruar që ka skanerin intraoral.

Share: