fbpx

Pa dhimbje

Proçedura kirurgjikale e implanteve dentare zakonisht kryhet me anestezi lokale, por në disa raste të vështira kryhet me sedacion koshient ose me anestezi gjenerale. Në këtë mënyrë pacienti nuk ndjen dhimbje gjatë proçedurës. Operacioni zgjat rreth 15-20 minuta, në disa raste pak më shumë. Kirurgu do të japë të gjitha këshillat e dobishme për periudhën pas operacionit. Ilaçet do ta ndihmojnë pacientin të kalojë një eksperiencë pa dhimbje dhe pa ënjtje.

Share: