fbpx

Implanti subperiostal.

Kur kocka mungon, çfarë mund të bësh?

Në këto raste të rralla ne përdorim teknikën e implantit juxtaosseous me të cilën punimi protetik fiks është mbështetur në një strukturë titaniumi, e bërë me teknikën CAD-CAM.

– Kjo strukturë nga ana e saj do të vidhoset në sipërfaqen e jashtme të kockave në vend që të jetë e vendosur brenda, si për implantet endokockore.

Kirurgjia kryhet me anestezi lokale dhe për këtë arsye nuk është e dhimbshme.

Me implantet e kockave juxta, punimi protetik fiks aplikohet në të njëjtën ditë të operacionit kirurgjikal, falë të cilës brenda pak orësh kalon nga protezat e lëvizshme në dhëmbët fiks: Ëndrra e një jetë!

Share: