fbpx

TERAPI

Në klinikën tonë ofrohen të gjitha proçedurat për trajtimin terapeutik të dhëmbëve. Materiale cilësore, teknologji bashkëkohore dhe profesionalizmi i mjekëve tanë për një trajtim korrekt për dhëmbët tuaj.

Mbushje dhëmb qumështi me/pa heqje

Mbushje dhëmb qumështi me infeksion

Pastrim dhëmbësh qumështi

Skanim dhëmbësh të përhershëm

Heqje dhëmb qumështi

Mbushje dhëmbi pa heqje nervi

1 ose më shumë sipërfaqe

Mbushje dhëmbi me heqje nervi

Më shumë se 1 kanal dhe 2-3 sipërfaqe

Trajtim dhëmbi me infeksion

Përfshihen edhe 2 seanca të ndërmjetme

KIRURGJI

The Clinic ofron një shërbim të mirëfillte dhe të specializuar për të gjitha procedurat e kirurgjisë orale dhe maksilo-faciale.

Heqje dhëmbi

Heqje dhëmballësh

Rezeksion Apikal

Vendosje kocke artificiale + Membrane Kolagjeni

Implant

PARADONTOLOGJI

Paradontologjia është ajo dega e stomatologjisë që merret me parandalimin, diagnozën dhe kurimin e sëmundjëve të aparatit mbështetës të dhëmbit si gingiva dhe kocka.

Detartazh

Detartazh + Kyretim Manual + Mjekim i Gingivave

ORTOPEDI

Ortopedia është specialiteti dentar që përqëndrohet në protezat dentare. Proteza dentare është nje proteze intraorale (brenda gojes) e cila përdoret për të restauruar (rindërtuar) defekte intraorale të tilla si dhëmbe të humbur totalisht ose pjesërisht. Protezat dentare mund të jenë të fiksuara ose të levizshme. Protezat fikse përfshijne kurorat dhe urat që cimentohen në gojë. Protezat e lëvizshme përfshijne protezat totale ose pjesore.

Protezë e lëvizshme

Skelet Metalik

Riparim Proteze

Ribazim Proteze

Këllëf Porcelani

Këllëf Zirkoni

Këllëf Zirkoni Full Anatomi

Dhëmb provizor me kompjuter

Shina Bruksizmi

E-Max

ORTODONCI

Ortodoncia është degë e stomatologjisë e cila merret me studimin e rritjes së dhëmbëve, nofullave dhe fytyrës, por edhe me studimin dhe trajtimin e çrregulimin e kafshimit (dhëmbëve të shtrembër-kafshimit të çrregullt).

Aparat Fiks Ortodontik 1 dhe 2 nofulla

Aparat Fiks Qeramik

Aparat Lingual Zona Anteriore 2 nofull

Zgjerues nofulle

Hark Lingual, Bar Palatinale

Aparat Nance

Telescope 2 anët

Carrier Motion 1 anë

Aparat Fiks me Braketa Self-Ligating

Zbardhim i dhëmbëve me 2-3 seanca

Zbardhim i dhëmbëve me lazer