fbpx

Na kontaktoni!

Telefononi +355 69 35 06 500 për të lënë takim me ne!

The Clinic

Tirana, Albania
1001
Shqipëri


 

Na telefononi

+355 69 35 06 500


Na shkruani

info@theclinic.al


H
9:00 AM - 13:00 PM | 16:00 PM - 19:00 PM
M
9:00 AM - 13:00 PM | 16:00 PM - 19:00 PM
M
9:00 AM - 13:00 PM | 16:00 PM - 19:00 PM
E
9:00 AM - 13:00 PM | 16:00 PM - 19:00 PM
P
9:00 AM - 13:00 PM | 16:00 PM - 19:00 PM
S
Mbyllur
D
Mbyllur

 


Kërko një takim

Plotëso formularin më poshtë për të caktuar një takim dhe ne do t’iu kontaktojmë brenda 24 orëve. Në rast urgjence, na telefono në numrin+355 69 35 06 500