fbpx

Uncategorized

Skaner Intraoral

Skaner Intraoral Home / Skaner Intraoral Një skaner intraoral lejon kapjen e gjurmëve optike direkt në nofullat e pacientit, duhet të kalojë kamera intraorale mbi gingivat dhe dhëmbët e pacientit, lëshon një burim drite (i cili mund të jetë me lazer ose i strukturuar). Më pas, do të jetë e mundur të vëzhgohet modeli që

read more

Implantologjia me ngarkesë të menjëhershme

Implantologjia Me Ngarkesë Të Menjëhershme Home/ Implantologjia Me Ngarkesë Të Menjëhershme Kalimi nga ngarkesa graduale në të menjëhershme, është arritur falë evolucionit në dentistri dhe implantologji, i cili ka bërë të mundur sot, arritjen e rezultateve gjithnjë e më të sakta dhe disponueshmërinë e teknikave më të fundit. Nëse në të kaluarën duhet të kalonin

read more