fbpx

Blog

Pa dhimbje

Proçedura kirurgjikale e implanteve dentare zakonisht kryhet me anestezi lokale, por në disa raste të vështira kryhet me sedacion koshient ose me anestezi gjenerale. Në këtë mënyrë pacienti nuk ndjen dhimbje gjatë proçedurës. Operacioni zgjat rreth 15-20 minuta, në disa raste pak më shumë. Kirurgu do të japë të gjitha këshillat e dobishme për periudhën

read more

Smile makeover

Smile makeover, që e përkthyer në shqip do të thotë rindërtim i buzëqeshjes, përfaqëson bashkësinë e trajtimeve dhe teknikave qe mund të adaptohen për të përmisuar estetikën e fytyrës qe në pjesën më të madhe varet nga estetika e dhëmbëve. Shkencërisht është e provuar që një buzëqeshje e bukur i dhuron harmoni dhe shkëlqim estetikës

read more

Çfarë është një implant dentar?

Çfarë Është Një Implant Dentar? Home / Çfarë Është Një Implant Dentar? Një implant dentar është një vidë titani që ka funksionin e zëvendësimit të rrënjës së dhëmbit, e cila, e mbështetur në kockë, do të veprojë si një mbështetje për kapsulën ose për protezën e një harku të tërë. Ekzistojnë qindra modele të implanteve

read more

Çfarë të bëni në Tiranë?

Çfarë Të Bëni Në Tiranë? Home / Çfarë Të Bëni Në Tiranë? Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë dhe njëkohësisht qyteti më i madh. Një udhëtim në Shqipëri, pa vizituar vendet më të rëndësishme të Tiranës nuk do të ishte i plotë. Koha më e mirë për të vizituar Tiranën është dimri, kur njerëzit kthehen nga

read more

All On 6

All On 6/8 Home / All On 6/8 Me implantologjinë All on 6, është e mundur që të kesh të gjithë dhëmbët në një seancë të vetme. Sidoqoftë, proteza përfundimtare do të aplikohet vetëm pas rreth 3 – 6 muaj (në varësi të harkut dentar) nga operacioni, për të pasur kohën e nevojshme për shërimin

read more

Stomatologji kozmetike

Stomatologji kozmetike Home / Stomatologji kozmetike Dua të ndryshoj formën e dhëmbëve. Çfarë opsionesh ekzistojnë? Më i thjeshti është restaurimi i dhëmbëve me materiale që aplikohen në sipërfaqet që duam të modifikojmë. Kurorat dentare të zirkonit janë një zgjedhje ideale por kërkojnë reduktim minimal të strukturës dentare. Faseta  dentare janë zgjedhja ideale për ndryshimin e

read more

Implante Dentare

Implante Dentare Home / Implante Dentare ÇFARË ËSHTË NJË IMPLANT DENTAR Një implant dentar është një vidë titani që ka funksionin e zëvendësimit të rrënjës së dhëmbit, e cila, e mbështetur në kockë, do të veprojë si një mbështetje për kurorën ose për protezën e një harku të tërë. Ekzistojnë qindra modele të implanteve dentare,

read more

Implanti subperiostal.

Implanti Subperiostal Home / Implanti Subperiostal Kur kocka mungon, çfarë mund të bësh? Në këto raste të rralla ne përdorim teknikën e implantit juxtaosseous me të cilën punimi protetik fiks është mbështetur në një strukturë titaniumi, e bërë me teknikën CAD-CAM. – Kjo strukturë nga ana e saj do të vidhoset në sipërfaqen e jashtme

read more

Turizmi Dentar

Turizmi Dentar Home / Turizmi Dentar Si të na kontaktoni? Shumica e pacientëve tanë janë qytetarë italianë, francezë dhe zviceranë të cilët na gjejnë përmes internetit. Në fillim të gjithë duan të dinë se si mund të arrijnë në Shqipëri. Më poshtë ilustrojmë hapat që duhen ndërmarrë. Faza 1. Na kontaktoni – Kush jemi Dërgo

read more

Teknologji e avancuar

Teknologji E Avancuar Home / Teknologji E Avancuar Guida Kirurgjikale është një model që pozicionohet në kavitetin e gojës së pacientit dhe fiksohet duke përdorur sisteme të ndryshme ankorimi, në mënyrë që të lejojë kirurgun të përgatisë vendet e implantit duke përdorur pajisje të veçanta kirurgjikale dhe freza të kalibruara dhe të vendosë implantet përmes

read more